Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

luna
Categorie: Actual
  • A doua ediție a evenimentului „Mai aproape de Stele” a avut loc, marți, pe terenul de sport al Colegiului Național „Mihai Viteazul” Ploiești.
  • Evenimentul a fost posibil în urma parteneriatului dintre Colegiul Național Mihai Viteazul, Asociația Thoth pentru Matematică și Științe Ploiești și Nova Expertise Factory București.

„A fost o seară magică alături de oameni minunați! Elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” Ploiești au avut bucuria unor activități deosebite, și anume: observații prin telescop la Lună (cratere și mări lunare) la măriri de 50 și 120 ori, observații prin telescop la o stea foarte strălucitoare și la o stea dublă (sistem binar), identificarea pe cer a celor mai importante constelații, identificarea pe cer a Stelei Polare, prezentarea detaliată a obiectelor cerești privite prin telescop, discuții cu tematică astronomică, recomandări pentru primii pași în astronomia observațională și pentru achiziționarea primului instrument astronomic”, au transmis organizatorii.

Citește și Mai aproape de stele, la doi pași de Ploiești

telescoplmv1

telescoplmv

Back To Top