Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  •  Mascații au descins joi dimineață la trei adrese din Ploiești într-un dosar de furt din locuințe și loviri sau alte violențe
  • Trei persoane vor fi conduse la audieri. 

Trei ploieșteni sunt suspecți într-un dosar de furt din locuințe și lovire sau alte violenți. În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Secția nr.1 de Poliție Ploiești pun în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt din locuință și lovire sau alte violențe.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 10-19 aprilie a.c., un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Ploiești, i-ar fi sustras unui alt bărbat mai multe bunuri din imobil și l-ar fi agresat fizic.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrase, dar și mijloace materiale de probă.

Trei persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploiești. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.” au transmis reprezentanții IPJ Prahova prin intermediul unui comunicat de presă. 

Back To Top