Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pod
Categorie: Actual
  • Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a considerat podul de la Luțca una dintre principalele investiții din județ. 
  • Arsene a venit de mai multe ori înconjurat de reporteri și colaboratori pentru a prezenta evoluția construcției care leagă „orașul de Roman de mai multe sate importante din zonă.

„O lucrare foarte importantă pentru cetățenii din această zonă a județului. Este o lucrare importantă și pentru Consiliul Județean Neamț. Este o lucrare complexă, care are termen de execuție 24 de luni, însă am avut noroc nu un constructor foarte bun, un constructor care a lucrat susținut aici și cred că în maximum două luni vom da în folosință podul, cu un an mai devreme față de termenul prevăzut în contract”, spunea Arsene în iulie 2021. În noiembrie 2021, Arsene a anunțat finalizarea lucrărilor: „Vă garantez că zeci de ani podul de la Luțca nu va mai reprezenta vreo problemă pentru participanții la trafic! Zilele trecute s-a făcut testul de rezistență pe pod și avem garanția că rezistă unei greutăți de 340 de tone, dispusă după o anumită schemă de încărcare, dar, analizând practic, niciodată nu se va putea găsi pe el o asemenea încărcătură. Măsurătorile, realizate sub acțiunea sarcinilor statice și dinamice, au dus la concluzia că podul și structura consolidată în ansamblu, prin folosirea fibrelor de carbon și a materialelor speciale, au avut un comportament normal și acest obiectiv reabilitat de către Consiliul Județean Neamț poate fi folosit în condiții de siguranță”.

Citește și Un pod peste Siret, dat în folosință acum 9 luni, s-a prăbușit în timp ce era traversat de mașini. Ministerul Dezvoltării spune că lucrările nu erau finalizate

Back To Top