Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fenichiu
Categorie: Actual
  • După ce deputatul Andrei Lupu și-a manifestat dezamăgirea față de modul în care a fost exclus din USR, fostul președinte PLUS Prahova, Marius Fenichiu, a avut un mesaj extrem de dur la adresa politicianului.
  • „Prin prezența ta le infectai aerul în sediul partidului”.

„Ești și vei fi o nulitate politică! Surplus trebuia să te excludă de mult timp, pentru că locul tău era la AUR, după modul în care înțelegi și acționezi în politică. Tu plecai oricum după tătucul tău Cioloș, cel care te-a inventat din punct de vedere politic și te-a împins în parlament, însă acum mănânci kkt și vrei să pari o victimă, legându-te de faptul că surplus te-a dat afară, pentru că prin prezența ta le infectai aerul în sediul partidului”, a răspuns Marius Fenichiu la postarea articolului referitor la declarațiile deputatului Andrei Lupu.

Citește și Andrei Lupu, deputat, după ce a fost exclus din USR: „Este rușinos și descalificant modul în care au procedat”

Back To Top