Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

moscova
Categorie: Actual
  • Restaurantele McDonald’s se redeschid în acest weekend în Rusia, dar fără sigla americană.
  • După ce celebrul lanț de fast-food s-a retras din Rusia, în semn de protest față de invazia lui Vladimir Putin în Ucraina, un mogul al petrolului, Alexandr Govor, a cumpărat cele 840 de restaurante.

Pentru că majoritatea foloseau ingrediente de pe piața internă, acesta crede că redeschiderea lor ar putea fi un succes și ar putea oferi clienților produse similiare. Economiștii consider că inițiativa ar putea fi un succes, pe fondul unei economii care s-a dovedit a fi rezistentă în fața valului fără precedent de sancțiuni impuse de Occident și al retragerii marilor companii străine din țară, șocul nereușind să dărâme complet economia Rusiei, cu atât mai puțin să genereze un val de nemulțumire populară la adresa lui Vladimir Putin.

După ce a continuat să-și plătească angajații din Rusia timp de mai multe luni, McDonald's a anunțat pe 16 mai că se retrage definitiv din țară și că va vinde afacerile sale unei companii locale. Pe 26 mai primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunțat că autoritățile din capitala rusă vor sprijini redeschiderea restaurantelor McDonald's sub noul brand rusesc și că meniul lor va rămâne același, o încălcare a contractului semnat cu compania americană.Acordul de vânzare către Alexandr Govor stipulează că noul brand nu va putea folosi numele, sigla, dar nici meniurile companiei americane.

Citește și „Davai, davai!”: Ucrainenii distrug un vehicul blindat rusesc cu soldați deasupra

Back To Top