Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher
Categorie: Actual
  • Firmele pot depune cereri de finanțare pentru două scheme se stat, ajutor IMM Prod și Garant Construct.
  • Plafonul garanțiilor este de patru miliarde de lei.

Senatorul de Prahova Laura Moagher a anunțat un nou tip de sprijin pentru companiile românești. “Continuă implementarea măsurilor inițiate și susținute de PSD in programul «Sprijin pentru România». De astăzi firmele interesate pot depune cererile de finanțare pentru schemele de ajutor IMM Prod și Garant Construct, după ce vineri Comisia Europeană le-a aprobat. În viziunea PSD, dezbaterea despre reforma fiscală în sensul asigurării echității fiscale între contribuabili, trebuie însoțite și de măsuri de stimulare a economiei, cum sunt în cazul de față schemele de ajutor de stat pentru IMM-uri.

VEZI ȘI: Laura Moagher, despre creșterea voluntară a salariului minim: “Nu pune presiune pe angajatori, dar îi stimulează să ofere salarii mai mari”

Patru miliarde de lei este plafonul total al garanțiilor celor două programe. IMM PROD este menit să încurajeze/dezvolte activitățile productive românești; asigură 90% din garanțiile finanțării investițiilor necesare. Garant Construct susține proiectele de îmbunătățire a eficienței energetice și alinierea la obiectivele de mediu implementate de IMM-urile din domeniul construcțiilor și de unitățile administrativ-teritoriale, prin acordarea de garanții guvernamentale de maximum 90% din valoarea finanțărilor”, a explicat parlamentarul de Prahova.

Back To Top