Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Șoferul a ieșit pozitiv la trei substanțe interzise: cocaină, canabis și amfetamină. 
  • În această perioadă polițiștii din toată țara organizează acțiuni pentru depistarea șoferilor care se urcă la volan sub efectul substanțelor interzise

Un șofer al cărui test antidrog a ieșit pozitiv pentru amfetamină, cocaină și canabis le-a spus polițiștilor că de vină ar fi salata cu oțet pe care a mâncat-o, dar și un nurofen pe care i l-a dat „un prieten”. 

Dialogul între echipajul care l-a tras pe dreapta și șoferul în cauză a fost făcut public pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. 

„- Cocaină- pozitiv. Canabis-pozitiv. Amfetamină-pozitiv.

- V-am zis, am mâncat o salată cu oțet.

- Vedeți că le-ați încurcat. Salata cu oțet e scuza pentru cei care au băut. La dumneavoastră alcoolemia e zero. Altă problemă aveți. Sigur nu ați consumat nimic?

- Sigur nu… și sigur e de la nurofen. Am luat un nurofen.

- Și ați mâncat și o salată cu oțet.

- Văd că nu înțelegeți. Dați-mi amendă, luați-mi permisul…

- Facem și un dosar penal. Și mai e ceva, o să stați puțin de vorbă cu colegii mei de acolo. Cu ei discutați despre farmacie.

- Ce farmacie?

- Cea de unde ați luat nurofenul.

- Păi nu l-am luat de la farmacie.

- Exact așa am zis și noi.

Recomandare: ca să nu vă puneți viața în pericol, luați nurofen doar de la farmacie.

Altfel, “nurofenul” dat de un “prieten” vă va da mari dureri de cap și vă va pune viața în pericol!”  au scris reprezentanții MAI pe pagina de facebook. 

 
Back To Top