Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alerta meteo cod galben
Categorie: Actual
  • Zonele montane, alături de nordul Olteniei și al Munteniei, intră, la ora 12.00, sub cod galben de instabilitate atmosferică.

Alerta meteo a fost emisă luni dimineață de ANM, pentru intervalul 12.00 – 20.00, și este valabilă în Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Hunedoara, Alba, Cluj, Covasna, respectiv în zonele montane din Caraș-Severin, Sibiu, Brașov, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamț, Harghita.

“În intervalul menționat, local în zona de munte, în Oltenia, Muntenia și Transilvania, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii şi grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat 40 l/mp”, precizează mesajul publicat de ANM.

Fenomene meteo specifice instabilității atmosferice vor fi pe arii restrânse și în restul țării, cu o probabilitate mai mare în sud și centru.

VEZI ȘI: Alertă hidrologică. Atenționare de cod galben de inundații în Prahova

 

Back To Top