Categorie: Actual
  • Patronul spălătoriei auto din Băicoi a publicat pe internet imaginile cu un tânăr care fură o perie, după ce și-a spălat mașina.
  • În baza acestora, polițiștii l-au identificat și au deschis un dosar penal pentru furt. 

O înregistrare video în care este surprins un bărbat în toată firea în timp ce fură o perie dintr-o spălătorie auto din Băicoi a dus la deschiderea unui dosar penal pentru furt și depistarea făptașului. 

Astfel de gesturi, care de cele mai multe ori sunt săvârșite fie din teribilism sau chiar cu rea intenție, nu au nicio scuză în fața legii. La scurt timp de la publicarea imaginilor pe pagina de facebook, polițiștii au reușit să depisteze autorul, fiind vorba de un bărbat domiciliat în Puchenii Mari. 

Chiar dacă pare greu de crezut, autorul nu este un tânăr, ci mai degrabă un bărbat în toată firea. Înainte să pună peria în mașină, acesta se asigură că nu este nimeni în apropiere și, fără să ezite, comite fapta, ulterior părăsind spălătoria, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

”În urma apariției în spațiul în public a unor imagini video care ilustrează un bărbat în timp ce sustrage o perie de spălătorie auto, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi, în urma vizionării imaginilor s-au sesizat din oficiu cu privire la aspectele prezentate.

În baza investigațiilor efectuate, aceștia au reușit identificarea persoanei bănuite, ca fiind vorba de un bărbat din comuna Puchenii Mari.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.” au transmis reprezentanții IPJ Prahova

Back To Top