Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dosare penale politie
Categorie: Actual
  • Patru conducători auto au fost depistați de polițiștii rutieri din Prahova conducând beți sau după ce consumaseră substanțe cu efect psihoactiv.
  • În unul dintre cazuri, șoferul era un taximetrist care nu a ezitat să se urce beat la volan, la prima oră.

Două dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolui și alte două pentru șoferi care au condus drogați au fost întocmite în Prahova, duminică și azi-noapte.

Ieri, în jurul orei 07:45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ștrandului din municipiu au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiu, care efectua transport public de persoane în regim taxi. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și noaptea trecută, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență au oprit, pentru control, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Bănești.  Cu ocazia solicitării documentelor, polițiștii au constatat faptul că șoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

VEZI ȘI: Scuza unui șofer depistat drogat la volan: A mâncat o salată cu oțet și a luat un nurofen dat de „un prieten”

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost transportați la spital pentru prelevare de mostre biologice de sânge , fiind întocmite dosare dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Anchete penale după depistarea unor șoferi drogați, la Bucov și Mizil

Tot ieri, în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism care circula pe DN1B, la Bucov, pe direcția Buzău către Ploiești. Întrucât conducătorul auto avea un comportament ciudat, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Și în jurul orei 16:30, tot polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza orașului Mizil au oprit, pentru control, pe strada Tohani, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Ploiești. Cu ocazia solicitării documentelor personale și pe cele ale autoturismului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

În aceste cazuri, conducătorii auto au fost transportați la spital pentru prelevare de mostre biologice, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Back To Top