Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pediatrie
Categorie: Actual
  • Apel impresionant al directorului Spitalului de Pediatrie Ploiești, dr. Anca Miu, după ce unitatea medical se confruntă cu o criză de personal medical superior în cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe.
  • „Timpul de așteptare prelungit de la toate serviciile de urgență se datorează numărului mare de prezentări (140-150/24 ore în cazul nostru)”.

„Vă rog să susțineți toate inițiativele spitalului de a aduce personal medical superior în cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe. Adică: de câte ori se scot posturi la concurs, distribuiți postările mele, cu privire la concursuri. Am avut înscrieri în urmă cu două săptămâni pentru două posturi de medic la CPU. Câți amatori? Nici unul… Explicație: muncă multă, reproșuri infinite, lipsă de respect față de activitatea medicală, injurii, postări injuste. Medicii tineri citesc toate postările de pe rețele de socializare și din media și se lasă păgubași. Se angajează în spitale mici, fără linii de gardă (deci fără scandaluri) sau pleaca în străinătate (pe salarii mari).

Timpul de așteptare prelungit de la toate serviciile de urgență se datorează numărului mare de prezentări (140-150/24 ore în cazul nostru). Soluția este matematică: MAI MULȚI DOCTORI, dar, după cum am menționat, nu avem amatori pentru posturile scoase la concurs. Așa că fac apel la solidaritatea dumneavoastră pentru a rezolva această problemă importantă a comunității noastre.  Întrebarea tuturor ar trebui să fie: CUM POT SĂ AJUT?”, a transmis directorul Spitalului de Pediatrie, dr. Anca Miu.

Citește și Dr. Anca Miu, director Spitalul de Pediatrie Ploiești: „Achiziția unei ambulanțe ar fi foarte importantă”

Back To Top