Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

porsche
Categorie: Actual
  • După ce APH a publicat un articol referitor la cazul  „cumpărătorului” care a fugit cu un Porsche scos la vânzare, Inspectoratul Județean de Poliție a furnizat informații suplimentare.
  • Vânzătorul a intrat, până la urmă, în posesia mașinii, dar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

„La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că o persoană i-a sustras autoturismul pe care urma să îl vândă acesteia. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în jurul orei 20:00, cei doi bărbați s-au întâlnit pe raza municipiului Ploiești pentru a discuta detalii privind cumpărarea unui autoturism de la apelant. În urma unei înțelegeri prealabile, apelantul a permis bărbatului să conducă autoturismul în cauză pentru a-i face o probă, fără ca acesta din urmă să se mai întoarcă cu autoturismul. Ulterior, autoturismul în cauză a fost recuperat de apelant, acesta rezervându-și dreptul de a formula plângere penală în termenul legal. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt”, au transmis reprezentanții IPJ.

Citește și „Cumpărătorul” a fugit cu un Porsche scos la vânzare. Autoturismul a fost dat în urmărire națională

Back To Top