Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Polițeanu
Categorie: Actual
  • Mihai Polițeanu, deputat USR de Prahova, ar putea candida la președinția partidului.
  • Polițeanu s-a înscris, alături de primarul Brașovului, Allen Coliban, și deputatul Cătălin Teniță, în competiția internă din cadrul platformei ”Curaj pentru România” din USR.

Cei care au aderat la această platformă vor vota în următoarele săptămâni pentru a-și stabili candidatul la șefia USR. Până acum, doar Cătălin Drulă, președinte interimar, și-a anunțat candidatura la președinția partidului. Aderenții la platforma ”Curaj pentru România” vor vota printr-un mecanism în care acordă 3, 2 sau 1 punct fiecăruia dintre cei trei candidați. Va câștiga competiția internă cel care strânge mai multe puncte. Platforma ”Curaj pentru România” s-a lansat în interiorul USR în urmă cu două luni, ca o contrapondere la strategia lansată de Cătălin Drulă. Alegerile interne pentru șefia USR vor avea loc în iulie, potrivit unei decizii a conducerii partidului. Turul 1 se va desfășura între 6-10 iulie, turul 2 între 11-15 iulie și congresul online de validare a alegerilor pe 16 iulie.

Citește și Deputatul Mihai Polițeanu, semnatar al unei platforme anti Drulă. „USR trăieşte sub riscul ruperii şi căderii în irelevanţă”

Back To Top