Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis trei atenționări de cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii, avertizări valabile inclusiv în mai multe localități din Prahova.
  • Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a emis și un mesaj Ro-alert valabil pentru municipiul Ploiești.

 Atenționarea de cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii este valabilă, marți, în mai multe localități din Prahova. Meteorologii au anunțat că se vor semnala local averse torențiale care vor acumula peste 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului și vijelie.

Prima atenționare ANM de cod portocaliu este valabilă marți, până la ora 15.20, și vizează localitățile Băicoi, Vălenii de Munte, Plopeni, Florești, Vărbilău, Telega, Măgureni, Scorțeni, Gura Vitioarei, Drajna, Bănești, Sângeru, Păulești, Lipănești, Podenii Noi, Măgurele, Posești, Vâlcănești, Teișani, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Bălțești, Gornet, Șoimari, Predeal-Sărari, Păcureți, Cărbunești, Chiojdeanca, Surani, Ariceștii Zeletin și Cosminele.

O a doua atrenționare este valabilă, marți, tot până la ora 15.20, și vizează localitățile Ploiești, Boldești-Scăeni, Valea Călugărească, Bucov, Bărcănești, Ariceștii Rahtivani, Târgșoru Vechi, Blejoi, Berceni, Iordăcheanu, Păulești, Podenii Noi, Gornet-Cricov, Apostolache și Plopu.

O a treia atenționare de cod portocaliu, valabilă marți, până la ora 15.50, este valabilă în localitățile Brazi, Târgșoru Vechi, Șirna, Mănești și Cocorăștii Colț.

Totodată, Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a emis un mesaj RO-Alert pentru Ploiești, prin care anunță că vor exista intensificări ale vântului, vijelie puternică și frecvente descărcări electrice, dar și căderi de grindină. Alerta ANM pentru Ploiești este valabilă marți, până la ora 15.20, interval în care autoritățile recomandă evitarea deplasărilor.Back To Top