Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prișcă
Categorie: Actual
  • Aproximativ trei milioane de persoane - pensionari, persoane cu dizabilități, familii cu venituri mici și persoane fără adăpost - vor beneficia de vouchere sociale o dată la două luni.
  • Valoarea totală a ajutoarelor se ridică la 3,1 miliarde lei.

„Punem în aplicare măsurile prezentate de premierul PNL Nicolae Ionel Ciucă prin programul #SprijinPentruRomânia. Cardurile pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 de lei au început deja să fie distribuite de Poșta Română, mai devreme decât termenul estimat inițial. Vineri a început distribuirea a 35.000 de carduri. Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022” a precizat Razvan Prisca, deputat PNL. Aproximativ trei milioane de persoane - pensionari, persoane cu dizabilități, familii cu venituri mici și persoane fără adăpost - vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni, bani pe care îi vor putea folosi pentru cumpărarea de produse alimentare. Valoarea totală a ajutoarelor se ridică la 3,1 miliarde lei și vor fi acordate în patru tranşe, până la finalul anului.

Citește și PNL condamnă comportamentul agresiv al parlamentarilor AUR de la dezbaterea privind legea offshore. Răzvan Prișcă: "AUR nu pierde nicio ocazie să puncteze pe agenda lui Putin"

Back To Top