Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Angajații SGU Ploiești au constatat lipsa lanțurilor de la un leagăn amplasat în Parcul Mihai Viteazul în urma sesizărilor prin care se solicita intervenția pentru repararea obiectelor de joacă.
  • Societatea Servicii Gospodărie Urbană (SGU) Ploiești a lansat un apel prin care le solicită ploieștenilor să semnaleze actele de vandalism la Poliția Locală și la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești.

Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești susține că, în urma sesizărilor primite din partea cetățenilor, care vizau necesitatea unor intervenții în scopul reparării obiectelor de joacă amplasate la locul de joacă din Parcul Mihai Viteazul, angajații societății au constatat lipsa lanțurilor de susținere la un leagăn, ca urmare a sustragerii lor.

SGU Ploiești a anunțat că va înlocui elementele, însă societatea aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești solicită cetățenilor să sesizeze toate actele de vandalism la Dispeceratul RASP ( tel. 0244/984) și Poliția Locală (tel. 0244/954).

Special pentru sensibilizarea cetățenilor, SGU Ploiești a lansat, pe pagina de Facebook, campanie „STOP VANDALIZĂRII”. Clipul acesteia poate fi văzut aici.

Back To Top