Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gavrilescu
Categorie: Actual
  • În coaliția de guvernământ se poartă discuții despre oportunitatea introducerii unei taxe de solidaritate.
  • Măsura ar presupune un impozit suplimentar, introdus marilor companii care au o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro.

„Partidul Umanist Social Liberal susține introducerea unei taxe de solidaritate pentru marile companii, măsură ce ar putea fi implementată de coaliția de guvernare. Apreciem că o astfel de măsură este necesară pentru anul acesta și anul viitor, fiind un răspuns adecvat contextului economic actual. O taxă de 0,5% din cifra de afaceri ar aduce o contribuție importantă la bugetul de stat și ar mai reduce din presiunea existentă asupra acestuia. De asemenea, PUSL consideră că este binevenită propunerea privind folosirea acestei contribuții pentru finanțarea proiectelor din Sănătate și Educație, două domenii a căror dezvoltare este vitală pentru România”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

Citește și Grațiela Gavrilescu, deputat: “Trebuie să punem punct practicilor periculoase pentru sănătatea noastră și a mediului”

Back To Top