Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

macron
Categorie: Actual
  • Președintele Franței, Emmanuel Macron, a vizitat, miercuri, baza militară de la Mihail Kogălniceanu și a susținut o conferință de presă.
  • Ulterior, Macron a postat pe rețelele de socializare un mesaj în limba română.

„La un moment dat, focul trebuie să înceteze și discuțiile trebuie reluate. Geografia este încăpățânată și Rusia va rămâne acolo unde este. Este o putere de temut și noi nu dorim un război cu poporul rus și nu dorim să-l nimicim mâine. Pentru ca Ucraina să câștige și războiul să înceteze trebuie să negociem. Zelenski trebuie să negocieze cu Rusia. Și noi, europenii, vom fi prezenți la această masă aducând garanții de Securitate. Aceasta este realitatea și asta trebuie să se întâmple la un moment dat și niciun discurs excesiv nu trebuie să ne umbrească viitorul", a răspuns președintele Franței atunci când a fost întrebat despre declarațiile sale potrivit cărora Rusia nu ar trebui umilită.

Vizită la Chișinău și Kiev

„În vremurile în care trăim, era important pentru mine să vin să subliniez prietenia și sprijinul meu pentru România. Vom continua să susținem împreună Ucraina, să ajutăm Moldova, să acționăm pentru a ne asigura independența energetică și să construim o apărare comună”, a transmis președintele Franței, Emmanuel Macron, în limba română, la finalul vizitei sale la baza militară NATO Mihail Kogălniceau.

Președintele Franței merge miercuri la Chișinău. Apoi, potrivit unor surse citate de presa franceză, ar urma să plece în prima sa vizită la Kiev, de la debutul invaziei rusești, alături de cancelarul Germaniei Olaf Scholz, și de premierul Italiei, Mario Draghi. Există informații potrivit cărora Klaus Iohannis li s-ar putea alătura, însă acestea nu au fost confirmate oficial.

Citește și Emmanuel Macron – 58,55%, Marie Le Pen – 41,45%. Macron: “Ştiu că numeroşi compatrioţi care au ales astăzi extrema dreaptă trebuie să aibă un răspuns. Este responsabilitatea mea”

Back To Top