Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 25.500 de lei.
  • Au fost reținute 5 certificate de înmatriculare și 1 permis de conducere.
  • Din totalul sancțiunilor, 10 au fost aplicate conducătorilor auto care desfășoară transport public de marfă și persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au organizat și desfășurat miercuri o acțiune pe Drumul Național 1, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe acest drum național, pentru verificarea legalității desfășurării transportului rutier public de marfă și persoane, avându-se totodată în vedere și abaterile săvârşirite de pietoni.

În acest context, au fost controlate peste 180 de autovehicule, fiind efectuate 50 de testări cu aparatul etilotest și 10 testări cu aparatul DrugTest.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru nerespectarea prevederilor privind portul centurii de siguranță, respectiv 1 pentru defecțiuni tehnice.

Din totalul sancțiunilor, 10 au fost aplicate conducătorilor auto care desfășoară transport public de marfă și persoane.

Au fost reținute 5 certificate de înmatriculare și 1 permis de conducere.

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 25.500 de lei.

Respectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice și o conduită preventivă, vă pot salva viața!

Acțiunile în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere sunt desfășurate zilnic de polișitii rutieri prahoveni, în zonele predispuse accidentelor rutiere și nu numai, în vederea identificării persoanelor care comit abateri la regimul rutier, fie că vorbim de contravenții sau de infracțiuni contra siguranței traficului.

Back To Top