Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

carburanți
Categorie: Actual
  • Premierul Nicolae Ciucă a cerut Ministerului Energiei și Ministerului de Finanțe să verifice prețurile la carburanți.
  • „Să avem o decizie privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al prețurilor la carburanți”, a cerut prim-ministrul.

„Vom aproba OUG privind combaterea acțiunilor speculative. Este o ordonanță de urgență pe care avem datoria să o aprobăm, astfel încât să putem să evităm situații excepționale, situații pe care deja am putut să le vedem întâmplându-se atât în perioada pandemiei de Covid, cât și în prima perioadă de după declanșarea acțiunii militare ruse în Ucraina. Avem datoria să ne protejăm cetățenii, avem datoria să ne protejăm mediul de afaceri. Cred că e important să asigurăm un cadru cât se poate de bine reglementat și onest între cerere și ofertă, pentru a putea să combatem orice creștere artificială a prețurilor”, a declarat, joi, premierul Nicolae Ciucă.

Citește și Benzinăria OMV Ploiești Vest blocată de zeci de mașini. Șoferii protestează împotrica scumpirii carburanților

Back To Top