Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bănești
Categorie: Actual

Joi, la sediul Primăriei Bănești, a avut loc ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică, la care au participat primarii localităților din zonă.

„L-am avut gazdă pe domnul George Stoica, primarul comunei Bănești, care ne-a primit cu multă căldură! Au fost invitați, ca de fiecare data, primarii din localitățile limitrofe și reprezentanții forțelor de ordine din zonă, care ne-au prezentat  rezultatele la zi. S-a discutat despre o mulțime de situații din ultima lună, s-au pus în discuție petițiile ce le-am primit de la cetățeni, s-au adus la cunoștință ultimele aspecte referitoare la incidentele din ultima vreme din Ploiești și stadiul rezolvării acestora. A fost o ședință foarte operativă care, în cel mai scurt timp, va avea rezultate concrete. Vreau să mulțumesc gazdei noastre și tuturor celor prezenți!”, a transmis președintele ATOP, Bogdan Chelan.

Back To Top