Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În urma impactului una dintre mașini s-a răsturnat fiind proiectată la marginea drumului.
  • Martorii susțin că mașina vinovată de producerea accidentului a depășit pe linie continuă. 

 Un accident rutier în urma căruia o femeie în vârstă de 54 de ani a fost rănită și transportată la spital s-a produs sâmbătă pe DN 72 în localitatea Mija, între Ploiești și Târgoviște. 

Potrivit stirileprotv.ro, la volanul mașinii care se face vinovată de producerea accidentului se afla un cetățean turc, care a depășit pe linia continuă. 

Șoferul, în vârstă de 35 de ani, se afla în limuzină cu soţia sa, cei doi copii ai lor şi socrul său. Se îndreptau către Bacău, însă călătoria lor s-a oprit brusc în localitatea Mija, județul Dâmboviţa, în momentul în care a lovit în plin mașina femeii.

„Doamna, prima maşină, a doua, o platformă, a treia o maşină, un Mercedes, a intrat în depăşire pe linia continuă, a acroşat-o când era intrată 70 la sută. A lovit-o în partea din spate, a învârtit-o de două ori aşa. Şoferiţa a semnalizat, tot ce a trebuit.” a declarat un martor pentru sursa citată.

În urma impactului violent, maşina condusă de femeie s-a rostogolit în şanţul de pe marginea drumului. Martorii au sunat la 112, iar un echipaj de la ambulanţă a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să lămurească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

Back To Top