Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pe lista mărfurilor rusești sancționate de UE și SUA se numără cărbune, metale, materiale de construcții și tehnologie avansată
  • Aflată între Polonia și Lituania, regiunea Kaliningrad este alimentată de Rusia cu ajutorul căilor ferate și gazoductelor care tranzitează Lituania
 

Lituania a anunțat că va impune o interdicție asupra mărfurilor care îi tranzitează teritoriul și merg spre exclava rusească Kaliningrad. Interdicția intra în vigoare de sâmbătă și se aplică bunurilor care se află sub regimul de sancțiuni impuse de Occident după invazia rusească a Ucrainei, relatează Reuters.

Pe lista mărfurilor rusești sancționate de UE și SUA se numără cărbune, metale, materiale de construcții și tehnologie avansată. Anton Alikhanov, guvernatorul regiunii Kaliningrad a spus că interdicția acoperă în jur de 50% dintre mărfurile importate de Kaliningrad, potriviti digi24.ro.

Intrarea în vigoare a interdicției a fost confirmată de serviciul de stat pentru căi ferate din Lituania, care și-a anunțat clienții printr-o scrisoare de clarificare cu privire la mecanismele de aplicare a sancțiunilor.

Aflată între Polonia și Lituania, regiunea Kaliningrad este alimentată de Rusia cu ajutorul căilor ferate și gazoductelor care tranzitează Lituania.

Kaliningrad a fost anexat de la Germania după Al Doilea Război Mondial, iar după prăbușirea Uniunii Sovietice, teritoriul a rămas rupt de restul Rusiei.

Back To Top