Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bacalaureat examen probe scrise
Categorie: Actual
  • Aproape 120.000 de absolvenți de liceu sunt așteptați, în această săptămână, în centrele de examen, pentru a susține probele scrise al Bacalaureatului.
  • Pentru promovare, ei trebuie să obțină cel puțin nota 5 la fiecare lucrare și o medie de cel puțin 6.
  • Și la Bac va fi testat sistemul de evaluare digitalizată a lucrărilor.

Ministerul Educației a anunțat că, pentru sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat, sunt organizate 475 de centre de examen, în care sunt așteptați să susțină probele scrise 117.219 candidați, din promoția curentă și din cele anterioare. Luni are loc proba scrisă la Limba și literatura română, marți, 21 iunie, este programată proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie) iar miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Afișarea rezultatelor finale va fi făcută pe 1 iulie, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Experiment la Bacalaureat 2022

Pentru a promova examenul, un absolvent de liceu trebuie să parcurgă, cumulat, următoarele etape/condiții:

- recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;

- susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;

- media notelor obținute la probele scrise trebuie să fie 6 (cel puțin).

Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio, iar Ministerul Educației pune la dispoziția celor interesați linia TELVERDE 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfuncționalități pe durata probelor scrise. Numărul poate fi apelat gratuit în perioada 20 - 23 iunie, între orele 8:00 - 16:00.

Anul acesta, examenul de Bacalaureat vine și cu o premieră. Cum s-a întâmplat și la Evaluarea Națională, în Dâmbovița, lucrările vor fi corectate prin evaluare digitalizată. La Bac, proiectul-pilot este implementat în Călărași.

VEZI ȘI: EVALUAREA NAȚIONALĂ. Emoții pentru peste 155.000 de absolvenți de gimnaziu. Linie TELVERDE pentru reclamarea problemelor. Regulile de examen

 

Back To Top