Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Echipajele de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova au lucrat, în weekend, la foc continuu. Ambulanțele au ajuns, în decurs de numai două zile, la aproape 650 de solicitări.
  • Zece persoane, printre care și doi minori, victime în accidente rutiere, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 Echipajele de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova au intervenit, sâmbătă, la 297 de intervenții de urgență, în două cazuri fiind vorba de accidente rutiere.

Citește și: TIR încărcat cu cereale implicat într-un accident rutier pe DN 1A, la Lipănești

Cel mai mare număr de solicitări la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova s-a înregistrat, însă, duminică, 19 iunie. Echipajele medicale au fost solicitate să intervină la 350 de urgențe, în cinci cazuri fiind vorba de accidente rutiere.

Accidentele rutiere au avut loc, în weekend, în Ploiești, Brazii de Sus, Bușteni (2 accidente), Boldești Grădiștea, Chițorani și pe DN1 (zona Movila Vulpii). Zece persoane, printre care și doi minori, în vârstă de 4 ani, respectiv 17 ani, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Back To Top