Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alerta meteo
Categorie: Actual
  • Aproape toată țara se află, până marți seară, sub cod galben de instabilitate atmosferică.
  • În sud, însă, vom avea și un episod de caniculă.

Alerta meteo cod galben de instabilitate atmosferică este valabilă astăzi, în intervalul 11.00 – 21.00: “În Moldova, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și local în Transilvania, temporar vântul va avea intensificări (viteze la rafală de peste 55...75 km/h și izolat 80 km/h) și vor fi perioade cu vijelii, frecvente descărcări electrice, grindină și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp”, se arată în textul avertizării.

Tot astăzi, în sudul Olteniei, sudul și estul Munteniei, vestul Dobrogei și în extremitatea sudică a Moldovei indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic, mai anunță textul avertizării emise de ANM.

Mâine, un alt cod galben meteo, de instabilitate atmosferică va fi valabil în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui, unde vântul va avea intensificări cu viteze de 55...75 km/h.

VEZI ȘI: Record de solicitări, în weekend, la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova

Back To Top