Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

motorina
Categorie: Actual
  • Prețul la pompă al carburanților este în prezent cu 63% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.
  • Printre motivele scumpirii se numără creșterea cotațiilor țițeiului, a cursului valutar sau a costurilor de transport maritim al țițeiului.

Asociația Energia Inteligentă estimează, într-o analiză data publicității, că, în viitorul apropiat, prețul carburanților va crește peste 11 lei/l la motorină și peste 10 lei/l la benzină. Sursa citată susține că statul este unul din marii câștigători ai acestor scumpiri, din care a încasat suplimentar circa 600 milioane euro în prima parte a acestui an, comparativ cu anul trecut. O analiză a estimărilor costurilor pentru produsele petroliere de la pompă arată că, față de aceeași zi din anul 2021, prețul la pompă este mai mare cu 63%, potrivit Asociației.

„Măsurile pe care România le ar putea lua pentru a combate actuala situație din benzinării, dar mai ales posibilele efecte în securitatea energetică a României, trebuie astfel gândite încât să nu ajungem în situația mult mai rea decât ne găsim în prezent și anume să ajugem în situația lipsei efective a carburanțiilor la pompă. Una dintre măsurile care ar face mult mai rău decât bine este plafonarea prețului la pompă. Ar fi momentul în care unele companii din România ar reduce eforturile uriașe pe care le fac în momentul de față pentru a găsi soluții să aducă țiței din alte părți ale lumii decât din Federația Rusă, respectiv folosind infrastructura rusească”, arată Asociația. În schimb, Asociația arată că măsurile care se impun sunt: diminuarea TVA și acciza la combustibili, de a limita marjele comerciale la furnizori, de a întreprinde o puternică campanie de Diplomație Energetică pentru accesarea noilor surse și rute de transport țiței, de a dezvolta un Plan pentru situații de urgență pentru consumatorii protejați.

Citește și Marcel Ciolacu: „Este clar că trebuie să venim cu o plafonare a prețurilor la carburanți”

Back To Top