Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • După ce a fost tras pe dreapta bărbatul a prezentat actul de identitate și permisul de conducere și a declarat verbal că autorizația provizorie de circulație și asigurarea auto obligatorie nu le are supra sa. 
  • Verificările au indicat faptul că autoturismul în cauză a fost radiat de autoritățiile din Belgia din luna octombrie a anului 2021, ulterior nefiind înmatriculat de la data radierii, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare provizorii au fost eliberate ultima dată autoturismului cu valabilitate până în luna mai a anului 2021

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna Scorțeni este cercetat penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini radiate din circulație și care avea plăcuțele de înmatriculare expirate. 

Potrivit IPJ Prahova, luni în jurul orei 12.30 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, în timp ce acționau pe raza de competență au oprit pe strada Petrolistului, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Scorțeni.

Cu ocazia opririi, conducătorul auto a prezentat actul de identitate și permisul de conducere, declarând verbal că autorizația provizorie de circulație și asigurarea auto obligatorie nu le are supra sa.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că autoturismul în cauză a fost radiat de autoritățiile din Belgia din luna octombrie a anului 2021, ulterior nefiind înmatriculat de la data radierii, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare provizorii au fost eliberate ultima dată autoturismului cu valabilitate până în luna mai a anului 2021.

In cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Back To Top