Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parcare cu plată
Categorie: Administraţie
  • Viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești are pe ordinea de zi un proiect care prevede darea în concesiune, către SGU, a unui teren din centrul municipiului, amenajat în prezent ca parcare
  • După finalizarea acestui demers, locurile de aici vor mai putea fi utilizate de șoferi doar contra cost.

Schița atașată proiectul se referă la zona cu locuri de parcare aflată între parcul din fața Palatului Administrativ și Palatul Culturii Ploiești. Până acum câteva luni, accesul cu mașina era permis, în principiu, doar angajaților din Casa Albă, dar acest lucru s-a schimbat odată cu desființarea barierelor și refacerea marcajelor.

În prezent, oricine poate parca mașina acolo gratuit.

Anexa atașată proiectului amintit prevede că “se aprobă transmiterea în concesiunea SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL a suprafeței de teren de 524 mp pe care au fost amenajate 45 de locuri de parcare, suprafață identificată în zonele A, B, C, D, E în planul ce constituie Anexa 1”, dar și că “se stabilește ca suprafețele de teren identificate potrivit alineatului 1 și a planului (...), respectiv str. Soldau Erou Călin Cătălin cu nr. cadastral 137229 – parțial și Parcarea Palatul Culturii – cu nr. cadastral 137222 – integral au regim de parcare cu plată”.

VEZI ȘI: Locurile de pe str. Anul 1848, transformate în parcare cu plată

 

 

Back To Top