Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alimente
Categorie: Actual
  • Conform unui sondaj Eurobarometru publicat de Parlamentul European, aproape jumătate dintre români spun că războiul din Ucraina a dus la o scădere a nivelului lor de trai.
  • O treime dintre români spun că nu au fost afectați, dar se așteaptă ca situația lor să se înrăutățească.

Majoritatea cetăţenilor UE consideră că războiul din Ucraina le va afecta în curând viaţa sau are deja un impact asupra nivelului lor de trai. Circa 40% dintre respondenţi au afirmat că nivelul lor de trai deja s-a deteriorat sau se va deteriora şi mai mult anul următor din cauza războiului din Ucraina. În România, procentul este mai mare – 46%. Alți 36% spun că nu au fost încă afectați, dar se așteaptă ca acest lucru să se întâmple. Aproximativ trei sferturi dintre români spun că nu sunt pregătiți să se confrunte cu creșterea prețurilor alimentelor și energiei.

Potrivit sondajului, majoritatea cetăţenilor UE au evaluat calitatea de membru al Uniunii Europene ca fiind pozitivă. Aproape două treimi considerând că este un lucru bun - cel mai mare nivel din 2007. În România, procentajul este mai scăzut, doar 47% fiind de această părere. 23% cred că este un lucru rău, iar 29% au o opinie neutră.

În prezent, 52% dintre europeni au o imagine pozitivă despre UE, față de 12% care au o imagine negativă. Și în România, procentajul este asemănător (51%).

În timp ce 59% dintre europeni spun că apărarea libertății și a democrației trebuie să fie o prioritate, majoritatea românilor (62%) cred că prioritare ar trebui să fie menținerea prețurilor și a nivelului de trai.

Rusia este văzută pozitiv doar de 10% dintre respondenții europeni, față de 30% în 2018, în timp ce în România procentajul e aproape dublu – 18%, potrivit sondajului.

Citește și Prahovenii vor putea folosi voucherele sociale în peste 500 de magazine din județ. Lista completă

Back To Top