Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rezultate prahova evaluarea națională 2022
Categorie: Actual
  • 88,5% dintre candidații prahoveni care au susținut probele Evaluării Naționale 2022 au avut medie peste 5.
  • Șapte absolvenți de liceu din Prahova au reușit performanța de a avea lucrări fără nicio greșeală atât la Limba română, cât și la Matematică.
  • Rezultatele se pot modifica în funcție de răspunsurile la contestațiile depuse până mâine, la prânz.

În Prahova, 5.805 candidați s-au înscris pentru a susține Evaluarea Națională, în acest an, dar numai 5.632 dintre ei s-au prezentat la ambele probe. 88,5%, adică aproape 5.000 de absolvenți de gimnaziu din județ, au încheiat examenul cu medii peste 5.

Șapte elevi de media 10!

Cei șapte candidați cu 10 pe linie la Evaluarea Națională, care deschid clasamentul pe județ, sunt absolvenți de gimnaziu de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” (2) Ploiești, Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești (1), Colegiul Național “Nichita Stănescu” Ploiești (1), Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure (1), Școala Gimnazială “Andrei Mureșanu” Ploiești (1) și Școala Gimnazială “I. A. Bassarabescu” Ploiești (1).

VEZI ȘI: ADMITERE 2022. Un absolvent de gimnaziu de la CNMV Ploiești, în prima serie de români care se pot înscrie la liceu fără a mai susține Evaluarea Națională

Vezi AICI rezultatele complete, obținute în Prahova, la Evaluarea Națională 2022.

Potrivit Ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, la nivel național procentul mediilor peste 5 a fost de 82,3%, ceea ce este, potrivit acestuia, “un maxim absolut, în raport cu ultimii 10 ani”.

Șapte ore pentru depunerea contestațiilor

Rezultatele afișate astăzi sunt considerate inițiale. Candidații nemulțumiți au posibilitatea să ceară recorectarea lucrărilor. Contestațiile pot fi transmise, inclusiv prin mijloace electronice, astăzi, în intervalul orar 16:00 - 19:00, sau vineri, pe 24 iunie, în intervalul orar 8:00 - 12:00.

"Candidații care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora", a precizat Ministerul Educației.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi afișate joi, 30 iunie.

Media generală obținută în cadrul Evaluării Naționale are o pondere de 80% în calculul mediei de admitere în clasa a IX-a.

Back To Top