Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bacalaureat proba scrisa examen
Categorie: Actual
  • Aproape 4.600 de candidați au susținut, în Prahova, ultima probă scrisă a Bacalaureatului, cea la alegere a profilului și specializării.
  • Potrivit ISJ, nu au fost înregistrate tentative de fraudă.

Pentru această sesiune a examenului național de bacalaureat, la ultima probă scrisă în Prahova s-au înscris 4.823 de candidați, dintre care 183 de candidați au promovat testarea într-o sesiune anterioară. Un număr de 4640 de candidați au fost așteptați în centrele de examen, dintre aceștia fiind prezenți 4.552 candidați. Toți au încheiat examenul fără probleme, nefiind înregistrate tentative de fraudă, a informat ISJ.

VEZI ȘI: BACALAUREAT. Zeci de absenți și la a doua probă scrisă, în Prahova. Majoritatea candidaților a dat examen la Matematică

Potrivit sursei citate, 1.502 candidați au susținut probele de anatomie și fiziologie umană, genetică, ecologie umană, biologie vegetală și animală, 1.498 de candidați au susținut proba de Logică și argumentare, 407 candidați au susținut proba de Geografie, 346 au susținut probele de Fizică, iar 320 au susținut probele de Informatică.

Primele rezultatele la sesiunea iunie – iulie de la Baca 2022 vor fi anunțate luni dimineață și, în aceeași zi, candidații vor avea la dispoziție câteva ore pentru a depune contestații.

Notele finale vor fi afișate pe 1 iulie.

Back To Top