Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

adrian chesnoiu dna
Categorie: Actual
  • DNA a cerut ridicarea imunității parlamentare pentru Adrian Chesnoiu, suspectat de abuz în serviciu și instigare sub formă de participație improprie.
  • În replică, acesta a anunțat, joi seară, că se retrage din funcția de ministru al Agriculturii și se autosuspendă din PSD, negând că s-ar face vinovat de vreo faptă de natură penală.

DNA a transmis procurorului general al P.I.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Adrian Chesnoiu, bănuit de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, respectiv  instigare (sub forma participației improprii) la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru altul de foloase necuvenite (patru infracțiuni).

DNA: Suspiciuni privind un concurs organizat la începutul anului

Potrivit procurorilor, există suspiciunea că, „în perioada 09 februarie – 11 aprilie 2022, ministrul ar fi determinat o persoană din subordine, la vremea respectivă membru în mai multe comisii de examinare, să-i furnizeze unui coleg (persoană de încredere a ministrului) o parte din subiectele concepute pentru probele scrise ce urmau a fi susținute cu ocazia organizării a patru concursuri pentru ocuparea unor posturi de: consilier clasa I, șef serviciu, director executiv adjunct și director executiv ai unor direcții județene. Subiectele respective ar fi ajuns ulterior la patru candidați «agreați» dintre care, în urma susținerii probelor scrise și orale, doar trei au promovat concursurile respective. De menționat este faptul că, la intervenția directă a ministrului, în cazul unuia dintre candidați, membrii comisiei ar fi fost nevoiți să-l promoveze pe acesta în condițiile în care nu obținuse un punctaj corespunzător. Ca urmare a acestui demers, persoana respectivă a fost numită în funcția de șef serviciu, obținând până în prezent venituri salariale în valoare de 33.782 lei”.

Adrian Chesnoiu neagă acuzațiile

Într-o postare pe pagina de Facebook, publicată după anunțul făcut de DNA. Adrian Chesnoiu a transmis un punct de vedere și a anunțat că se retrage din funcția pe care o are în Guvern. “NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă!

În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii:   

Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune!

Mă retrag din funcția de ministru - nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale.

De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat!”, a scris Chesnoiu.

VEZI ȘI: Ministrul Agriculturii, după întâlnirea cu fermierii din Râfov: Lansăm un proiect de act normativ cu modificări în calendarul programului “Tomata”

Back To Top