Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Câmpina
Categorie: Actual
  • Sâmbătă, la Câmpina, are loc un eveniment de omegiere a celor 37 de ofițeri, subofițeri, militari în termen și personal civil care și-au pierdut viața în masacrul din fața Aeroportului Otopeni, în decembrie 1989.
  • La eveniment sunt așteptați să participe, alături de reprezentanții instituțiilor statului, urmașii celor căzuți la datorie.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean desfășoară un demers de omagiere, prin activități de consolidare și refacere a Monumentului Eroilor din municipiul Câmpina, ridicat în memoria celor 37 de ofițeri, subofițeri, militari în termen și personal civil care și-au pierdut viața în masacrul din fața Aeroportului Otopeni, în decembrie 1989. Va fi organizat un ceremonial militar și religios, la care sunteți invitați să participați, alături de reprezentanții instituțiilor statului și urmașii celor căzuți la datorie.

La eveniment va fi prezentă Muzica Militară Reprezentativă a Jandarmeriei Române, Garda de Onoare a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și Garda de Onoare Ecvestră din cadrul Detașamentului de Cavalerie al Jandarmeriei Capitalei.

După desfășurarea ceremonialului militar, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, se vor organiza ateliere și activități de prezentare a tehnicii specifice instituțiilor M.A.I.și puncte de informare în vederea relaționării cu publicul prezent. Cu această ocazie, vă adresez invitația de a participa, mâine, 25.06.2022, începând cu ora 10.00, la evenimentul mai sus menționat”, a transmis subprefectul județului Prahova, Alexandru Vane.

Citește și Alexandru Vane, subprefect: „Serviciul Public de Pașapoarte Prahova îi așteaptă pe copii cu surprize inedite în cadrul evenimentului Pașaport pentru Vacanță”

Back To Top