Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pasapoarte
Categorie: Actual
  • Alexandru Vane, subprefect al județului Prahova, a anunțat că, de 1 iunie, cinci ghișee sunt deschise în vederea preluării cererilor de eliberare a pașapoartelor pentru minori.
  • Programul de lucru cu publicul se va desfășura până la primirea ultimei solicitări.

„Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, Serviciul Public de Pașapoarte Prahova și-a deschis porțile și îi așteaptă pe copii cu surprize inedite în cadrul evenimentului PAȘAPORT PENTRU VACANȚĂ. Astăzi, în județul nostru sunt active 5 ghișee în vederea preluării cererilor de eliberare a pașapoartelor pentru minori. Prin bunăvoința angajaților de la Serviciul Public Pașapoarte Prahova, programul de lucru cu publicul astăzi, 1 iunie, se va desfășura până la primirea ultimei solicitări. Sunt încântat de modul în care colegii mei de la acest serviciu au organizat ziua de astăzi, iar pe această cale doresc să le mulțumesc pentru mobilizarea acestora permanentă!”, a transmis subprefectul Alexandru Vane.

Citește și Alexandru Vane, subprefect: „Trebuie să contribuim cu toții la redresarea IMM-urilor”

Back To Top