Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • O femeie de 33 de ani a fost lovită cu un brutalitate de un bărbat chiar în centrul Brașovului.
  • Reacția bărbatului ar fi venit în urma refuzului femeii la avansurile făcute de acesta.

Scene care stârnesc un val de indignare s-au produs azi noapte în zona Modarom din centrul Brașovului. 

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost lovită în repetată rânduri, în plină stradă, de un bărbat necunoscut.

Potrivit unor informaţii, individul s-ar fi băgat în seamă cu ele, dar fetele nu i-au dat atenție. Cel mai probabil asta l-a enervat și i-a dat o palmă atât de tare încât a căzut pe asflalt.

În imagini se vede cum cineva încearcă să îl potolească pe bărbat, iar tânăra se ridică şi se îndreaptă către el.

Câteva secunde mai târziu o loveşte iarăşi şi cade din nou la pământ. Un echipaj de la ambulaţă i-a acordat îngrijiri medicale, iar vineri dimineaţă femeia a solicitat certificat medico-legal pentru a face plângere. Poliția s-a sesizat în acest caz și îl caută pe bărbatul violent, potrivit stirileprotv.ro.

„ În cursul nopții, în jurul orelor 3, o tânără a fost victima unei agresiuni fizice. Evenimentul s-a petrecut peste drum de Modarom, în fața Primăriei Brașov! Aceasta a fost lovită, de două ori, de o persoană de sex masculin. Un smardoi, un chiloțar, un Rambo de Brașov! A fost apelat serviciul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție, Jandarmerie dar și o Ambulanță.

Tânăra a fost transportată de urgență la unitatea medicală de primiri urgențe din Brașov. Dureros este că, o mulțime de persoane au asistat la incident dar nimeni nu a intervenit. Nici măcar "băiatul de băiat, smardoiul de femei" nu a schițat nimic după lovitură, măcar să o ridice, să vadă dacă este ok! Solicităm public IPJ Brașov lămuriri cu privire la acest caz îngrozitor.

Mai sunt cetățenii în siguranță pe domeniul public? Individul, smardoiul ăsta, a fost identificat? A fost reținut...!? Conducerea IPJ Brașov ne-a transmis că..."La nivelul Poliției Municipiului Brașov - Secția 1 Poliție sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovirea sau alte violențe", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor"!

În această dimineață, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Brașov în vederea evaluării! Tot astăzi va depune și o plângere penală împotriva agresorului. Avem încredere că Poliția îl va identifica pe "băiat"! Din ce am aflat noi, acesta ar fi din București! Nu suntem siguri de informație!” au t transmis eprezentanții asociației ASUM, cei care au și adus în atenția publicului incidentul, printr-o postare pe pagina de Facebook. 

Vezi VIDEO AICI

Back To Top