Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

SGU
Categorie: Actual
  • Începutul de săptămână a fost ploios, dar luni după amiază ploieștenii au avut ocazia să fotografieze un curcubeu spectaculos.
  • Încurajați de acesta, angajații SGU Ploiești nu au ținut cont de ploaia de marți dimineață și au ieșit să spele străzile și să ude spațiile verzi.

Un ploieștean a surprins mai multe echipe ale SGU care, în ciuda ploii de marți dimineață, au ținut cu tot dinadinsul să respecte vreun grafic întocmit într-o zi călduroasă. Astfel, picăturile de ploaie au fost dublate de apa cu care angajații SGU au spălat străzile și au udat spațiile verzi. Activitatea harnicilor angajați ai SGU s-a desfășurat pe Bulevardul Castanilor , stârnind zâmbetele ploieștenilor care i-au văzut în acțiune.

sguploaie 1

sguploaie 2

sguploaie 3

Citește și SGU a lansat un nou apel către ploieșteni pentru sesizarea actelor de vandalism. Persoane necunoscute au furat țevile de la o fântână arteziană

Back To Top