Categorie: Administraţie
  • Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești a lansat, luni, un nou apel către cetățeni să semnaleze actele de vandalism de pe domeniul public.
  • Apelul a fost făcut după ce persoane necunoscute au furat țevile de la instalația de alimentare cu apă de la o fântână arteziană din municipiu.

Angajații SGU Ploiești constată, aproape zilnic, o serie de acte de vandalism în zona locurilor de joacă, dar și în cazul fântânilor arteziene din municipiu. 

Citește și: Circulația rutieră va fi închisă, în weekend, pe Bulevardul Independenței din Ploiești

SGU a anunțat, luni, că echipele societății intervin pentru repararea elementelor din componența obiectelor de joacă, mobilierului urban și fântânilor arteziene din municipiu, dar aceste activități sunt îngreunate de vandalizarea constantă a elementelor reparate, la scurt timp după finalizarea lucrărilor.

SGU Ploiești a lansat un nou apel pentru cetățeni să semnaleze toate aceste acte de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).

Citește și: SGU Ploiești anunță intervenții pentru eliminarea ambroziei, în cartierul Mitică Apostol

În cazul funcționării necorespunzătoare a echipamentelor de joacă, din parcurile și grădinile publice ale municipiului, încetați utilizarea acestora și apelați SGU Ploiești SRL, la numărul de telefon 0244/52.52.52 int 124.

Recent, au constatat că au fost desprinse lanțurile la un leagăn, dar și că au fost furate țevile de alimentare cu apă la o fântână arteziană din municipiu.

Back To Top