Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vega
Categorie: Actual
  • Angajații formației de pompieri civili de la Global Security System – Fire Services au protestat, miercuri, la poarta Rafinăriei Vega din Ploiești.
  • Conform Observatorul Prahovean, pompierii sunt nemulțumiți că nu le-au fost majorate salariile, dar și de neacordarea unor sporuri pentru condițiile dificile de muncă.

Miercuri, cei 40 de angajați din formația de pompieri civili de la Global Security System – Fire Services au întrerupt lucru și au protestat la poarta Rafinăriei Vega. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că nu beneficiază de sporuri pentru condiții grele de muncă și își doresc încheierea unui contract colectiv de muncă. „Pe parcursul protestului spontan, care a decurs fără evenimente, serviciul intern pentru situații de urgență a fost asigurat de personalul GSS aflat la tura de zi. Facem mențiunea că activitatea operațională a rafinăriei Vega nu a fost afectată”, au anunțat, conform sursei citate, reprezentanții rafinăriei.  

Sursă foto: Observatorul Prahovean

Citește și Microstația de epurare, soluția preferată pentru canalizarea din Mitică Apostol

Back To Top