Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

protest mitică aprostol
Categorie: Administraţie
  • Realizarea unei microstații de epurare devine soluția preferată de autoritățile locale pentru a rezolva problema canalizării din cartierul ploieștean Mitică Apostol.
  • Prima variantă avută în vedere, conectarea la rețeaua Ploieștiului, se dovedește mult mai scumpă și dificil de pus în practică.

Documentația prezentată Consiliului Local Ploiești prezintă cele două opțiuni pentru sistemul de canalizare din cartierul Mitică Apostol, discuția din ședința de ieri îndreptându-se evident spre varianta mai ieftină, dar și mai ușor de realizat, din punct de vedere tehnic.

Microstația de epurare implică exproprieri, fiind necesar un teren de aproximativ 1.000 mp, dar și o investiție de aproximativ 7,5 milioane de lei, față de aproape 12,8 milioane lei, cât ar costa, estimativ, realizarea unui colector care să deverseze apele uzate menajere din această zonă în rețeaua de canalizare existentă, a municipiului Ploiești.

În plus, varianta mai scumpă ar implica și subtraversarea unor conducte de apă, conducte de transport țiței, subtraversarea DN1A și a unor linii de cale ferată.

CL Ploiești a adoptat, marți, hotărârea referitoare la studiul de prefezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru realizarea unei microstații de epurare în cartierul Mitică Apostol.

VEZI ȘI: Fonduri pentru microstația de epurare din Mitică Apostol

Back To Top