Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rezultate examen en 2022
Categorie: Actual
  • Rezultatul unei contestații depuse de un candidat prahovean, la Evaluarea Națională, a intrat în atenția Ministerului Educației.
  • După recorectarea lucrării la Limba și literatura română, nota copilului a crescut cu 3,75 de puncte.

Un absolvent de gimnaziu din Prahova care a participat la EN 2022 și a fost notat cu 5,5 la Limba Română și 9,35 la Matematică a decis să conteste prima notă, iar recorectarea lucrării i-a adus, în plus, nu mai puțin de 3,75 de puncte. Astfel, rezultatul final a ajuns 9,25, iar media acestuia îl clasează, acum, printre primii din județ.

Candidatul în cauză provine de la Școala Măneciu Pământeni, din comuna Măneciu.

Ministrul Educației s-a referit la cazul acestuia, menționând că lucrarea acestuia a fost corectată, inițial, în Buzău.

Situația din Prahova a fost prezentată ca a doua cea mai mare diferență de notă rezultată în urma contestaţiilor, la Evaluarea Națională din acest an, după cea de la Bihor, unde un elev care luase la Limba și literatura română 2,80 a primit 5,9 puncte la recorectare, deci o notă finală de 8,70.

Se pare că totul ar fi fost cauzat de o eroare la transcrierea notelor, a mai explicat ministrul Educației.

“Aceste lucruri au putut să fie corectate, dar pentru a nu mai apărea astfel de situaţii este nevoie de generalizarea evaluării digitalizate. (...) Mai grave mi se par acele erori în evaluare sau cel puţin la fel de grave. Şi mai grave sunt erorile în evaluare atunci când vorbim despre subiecte tip grilă. Acolo este inadmisibilă orice diferenţă. Cei care au demonstrat anul trecut ca au greşit în acest fel nu au mai făcut parte din lista evaluatorilor din acest an. Până la sancţiuni trebuie să formăm profesorii evaluatori. Există o dorinţă foarte mare din partea cadrelor didactice pentru a se înscrie la cursurile pentru formare evaluatori”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

VEZI ȘI: Prahova are, după contestații, opt medii de 10 la EN 2022!

 

Back To Top