Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Hale
Categorie: Actual

Consilierii ploieșteni ai Partidului Prahova în Acțiune au prezentat, vineri, în fața Halelor Centrale, un proiect de modernizare a zonei. De asemenea, ploieștenii au putut să studieze proiectul și să semneze pentru susținerea acestuia.

Cei doi consilieri ploieșteni ai Partidului Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan și Cristian Ionescu, au prezentat, vineri, în fața Halelor Centrale, un proiect de modernizare a zonei. Cu această ocazie, ploieștenii care au tranzitat zona au avut ocazia de a semna pentru susținerea proiectului respectiv. „La începutul anului am prezentat proiectul nostru de modernizare și revitalizare urbană a zonei Halelor Centrale, iar acum ne continuăm demersul de a aduce în fața a cât mai mulți ploieșteni acest proiect. Am observant că, în weekend, ploieștenii ocolesc Centrul, cei mai mulți preferând să meargă în afara orașului, iar noi credem că putem aduce plus valoare prin modernizarea acestei zone. Majoritatea oamenilor care au văzut proiectul au fost plăcuți impresionați și își doresc cu adevărat să se facă ceva în această zonă important a orașului”, ne-a declarat Cristian Ionescu, consilier local din partea Partidului Prahova în Acțiune.

Citește și Proiect pentru modernizarea zonei Halelor Centrale

Back To Top