Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Germania
Categorie: Actual

Poliția germană a anunțat că a reținut un bărbat suspectat că a lăsat un cap uman în fața tribunalului districtual din Bonn, marți dimineață. Un cadavru fără cap a fost găsit la câteva sute de metri distanță, în râul Rin, au mai spus anchetatorii, potrivit CNN.

Suspectul în vârstă de 38 de ani este din zona Bonn, a spus poliția. Autoritățile nu au făcut nicio precizare în legătură cu acest caz șocant, spunând doar că în momentul de față se că caută martori. Marți dimineață, în jurul orei 5.40, câțiva trecători au observat capul uman pus în fața intrării principale a tribunalului din Bonn. Poliția a fost imediat alertată, iar unul din echipajele sosite la fața locului l-a reținut pe suspectul de 38 de ani, care se afla în apropiere. Purtătorul de cuvânt al poliției, Robert Scholten, a spus că acest caz este anchetat de divizia de omucideri. Potrivit informațiilor Bild, victima este un bărbat de 44 de ani. Suspectul de 38 de ani era deja cunoscut de poliție, pentru infracțiuni legate de consumul de droguri.

Citește și Germania va avea cea mai mare armată convenţională din Europa

Back To Top