Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nord
Categorie: Actual
  • La începutul acestei săptămâni, Actualitatea Prahoveană a publicat un articol în care a prezentat impresiile unui ploieștean care s-a plimbat prin cartierul Nord al orașului.
  • „Bețivii și aurolacii din zonă agresează verbal și fizic, femeile și copiii singuri atunci când traficul este scăzut, boschetarii își fac nevoile în văzul tuturor”, sunt câteva dintre concluziile ploieșteanului menționat.
  • Actualitatea Prahoveană a solicitat Poiliției Locale și Primăriei Ploiești un punct de vedere față de cele semnalate.

„În cursul lunii iunie 2022, polițiștii locali au acționat în permanență pentru depistarea și sancționarea persoanelor care încalcă normele legale de conviețuire socială și de gospodărire a localității, fiind întocmite 187 de procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 39.600 de lei. Totodată, în timpul activităților specific de patrulare, polițiștii locali vor avea în atenție aspectele semnalate, cu luarea măsurilor care se impugn, potrivit competențelor legale. Pentru a se interveni în mod operativ, cetățenii au posibilitatea de a apela Dispeceratul instituției noastre, la numărul de telefon 0244/954, în cazul în care observă fapte de natură contravențională”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Citește și Concluziile unei plimbări prin cartierul Nord din Ploiești: Focar de infecție la orice pas, barbut în parcuri și femei agresate de bărbați beți

Back To Top