Categorie: Actual
  • Accidentul rutier s-a produs pe DN1, pe raza localității Sinaia, trei autoturisme fiind implicate în evenimentul rutier.
  • O persoană, în vârstă de 60 de ani, a fost rănită și a necesitat asistență medicală.
  • Traficul rutier este restricționat parțial pe DN1, pe sensul de mers București către Brașov, fiind dirijat de polițiștii rutieri.

 Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN1 E60 - Km. 119+700 m, în stațiunea Sinaia, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Citește și: Accident pe DN1, la Sinaia. Trei auto implicate

Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism DN1-E 60, pe sensul de mers Ploiești către Brașov, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 69 de ani. În urma coliziunii, un autoturism a fost proiectat în altul, care era condus de un bărbat de 53 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 60 de ani (posibil rănită ușor). Conducătorii de autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Traficul rutier, potrivit IPJ Prahova, este restricționat partial pe sensul de mers București către Brașov,  fiind dirijat de către polițiștii rutieri.

Back To Top