Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

roland stanescu doliu petrolul
Categorie: Actual
  • Roland Stănescu, fost fotbalist, atacant la Petrolul în perioada 2016 – 2017, s-a sinucis sâmbătă după-amiază.
  • Acesta s-a aruncat de la etajul unui bloc din Voluntari.

Roland Dedius Stănescu, în vârstă de 32 de ani, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti, FC Argeş sau Dacia Unirea Brăila, s-a sinucis aruncându-se de la etajul al patulea al unui bloc din Voluntari. Potrivit News.ro, acesta nu mai era legitimat la niciun club începând cu anul 2019, când încheiase contractul cu Dacia Unirea Brăila și era cunoscut ca având probleme psihice.

“În jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate. Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice. Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, a precizat IJP Ilfov.

“Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!” au transmis cei de la FC Petrolul Ploiești în noaptea de sâmbătă spre duminică.

VEZI ȘI: A murit Virgil Dridea, legendă a fotbalului ploieștean și un simbol pentru Petrolul

Back To Top