Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ansvsa controale litoral
Categorie: Actual
  • La malul mării au început controale la sânge care vizează în special operatorii economici din alimentație publică.
  • Într-o singură săptămână, ANSVSA a aplicat 50 de sancțiuni.
  • Instituția pune la dispoziția consumatorilor, pentru reclamații, o nouă linie telefonică.

În prima săptămână de activitate a Comandamentului Sezon Estival 2022 pe litoral, Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a aplicat 50 de sancțiuni în valoare totală de 443.600 și a confiscat 149 de kg de produse alimentare improprii consumului uman (carne materie primă, produse finite), care au fost dirijate către unități de neutralizare. Suplimentar, au fost stabilite termene de remediere ale neconformităților constatate si termene de recontrol pentru verificarea corectării acestora.

“Dintre principalele nereguli constatate, menționăm comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor; ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, în vederea depozitării și valorificării, precum și comercializarea acestora neetichetate potrivit legislației în vigoare; condiții necorespunzătoare de igienă în spațiile de producție; depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare”, au detaliat inspectorii ANSVSA într-un comunicat în care prezintă bilanțul primelor zile de verificări.

VEZI ȘI: Pasagerii au dreptul să ceară compensaţii de până la 600 de euro pentru un zbor anulat

Medicii veterinari din cadrul ”Comandamentului Sezon Estival 2022” desfășoară acțiuni de control oficial în toate stațiunile de pe litoralul Marii Negre, în echipe mixte, dar și în parteneriat cu alte instituții ale statului cu atribuții de control.

Linie telefonică specială pentru reclamațiile de pe litoral

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), prin intermediul Direcției din Constanța, pune la dispoziția celor interesați numărul de telefon al ”Comandamentului Sezon Estival 2022”: 0786 577 007, unde se pot face sesizări sau se pot obține informații referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranței alimentelor. Acest număr funcționează în paralel cu numărul Call – Center-ului ANSVSA: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie.

Foto: ansvsa.ro

Back To Top