Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cod vijelii caniculă
Categorie: Actual
  • Maxime de până la 38 de grade Celsius se vor înregistra, și duminică, dar și în următoarele două zile, în mare parte din țară.
  • Tot astăzi, însă, 30 de județe sunt vizate de avertizări meteo de instabilitate atmosferică.

ANM a prelungit avertizările cod galben de caniculă și a emis cod portocaliu pentru vestul și nord-vestul țării.

cod 3 5 iulieÎn intervalul 3-5 iulie, valul de căldură se va menține în toate regiunile, iar disconfortul termic va fi ridicat în zonele de câmpie și de podiș, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade. Pentru acest interval a fost emis cod galben valabil în București și în județele Alba, Argeș, Arad, București, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Tulcea, Timiș, Teleorman, Vâlcea, Vrancea, Vaslui.

În zonele joase din vestul și nord-vestul țării, pe 4 și 5 iulie, va fi valabil un cod portocaliu, întrucât valul de căldură se va intensifica, iar temperaturile (diurne și nocturne) se vor apropia de recordurile absolute ale perioadei. După-amiaza se vor înregistra frecvent valori de 36...38 de grade, iar noaptea nu vor coborî în general sub 18...22 de grade și prin urmare disconfortul termic va fi accentuat.

Furtuni puternice, în special în zonele montane. A fost emis cod portocaliu

cod ploi 3 iulieAlte două alerte, de instabilitate atmosferică, sunt valabile, până la ora 23.00, în 30 de județe.

Mesajul transmis de ANM precizează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele de deal și munte, precum și în Transilvania și local în Oltenia, Moldova și nord-vestul Munteniei. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25...35 l/mp.

Fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala izolat și în restul țării.

În zonele de munte și în nord-vestul Olteniei a intrat în vigoare un cod portocaliu, întrucât vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 35...40 și izolat 50...60 l/mp.

VEZI ȘI: Incendiu violent, duminică dimineață, la groapa de gunoi de la Băicoi. Populația, avertizată prin RO-ALERT

 

Back To Top