Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

catalin predoiu ziua justiției
Categorie: Actual
  • Ziua Justiției este marcată, anual, în prima duminică a lunii iulie.
  • “Cu toții suntem datori să repunem Justiția română acolo unde îi este locul, în rândul întâi al justițiilor europene. Suntem în ceasul al 12-lea pentru a ne îndeplini acest obiectiv. De acest deziderat atârnă interese fundamentale ale cetățenilor români și ale statului român”, a transmis, duminică, ministrul Cătălin Predoiu.

În mesajul său de Ziua Justiției, marcată anul acest pe 3 iulie, ministrul de resort, Cătălin Predoiu, a vorbit despre necesitatea modernizării și perfecționării în acest domeniu, cu accent pe importanța cooperării între cele trei puteri în stat și manifestându-și încrederea că, în continuare, vor fi făcute progrese importante.

Mesajul ministrului Cătălin Predoiu, de Ziua Justiției:

“Căutarea Adevărului și a Dreptății fac parte din natura umană și constituie un implacabil destin al umanității. De aceea, Justiția est fundamentum regnorum și munca pentru construcția „Catedralei Justiției” este nesfârșită. Rolul Justiției nu este doar de a dezlega pricini și conflicte, de a lămuri acuzații și apărări, ci de a reuși să facă Dreptate!

Dar capacitatea Justiției de a face Dreptate depinde de foarte multe condiționări, de la calitatea învățământului juridic superior, a nivelului de pregătire a profesorilor și absolvenților de Drept, până la raționalitatea organizării instanțelor și parchetelor și calitatea legilor adoptate de Parlament. Lista acestor condiționări ar putea continua și cu alte provocări rămase la stadiul de deziderat. De aceea, munca pentru modernizarea și perfecționarea Justiției este un fel de «maraton fără sfârșit», un drum fără capăt, un ideal care se cere permanent urmărit.

Îmi exprim încrederea că, în 2022, vom continua să marcăm progrese pe acest drum, pentru binele justițiabililor, pentru binele tuturor! Succesul va atârna de cooperarea dintre cele trei puteri constituționale ale statului, dar și de disponibilitatea fiecărui profesionist implicat în actul de Justiție.

Cu toții suntem datori să repunem Justiția română acolo unde îi este locul, în rândul întâi al justițiilor europene. Suntem în ceasul al 12-lea pentru a ne îndeplini acest obiectiv. De acest deziderat atârnă interese fundamentale ale cetățenilor români și ale statului român.

La mulți ani Justiției române!”

VEZI ȘI: Cătălin Predoiu, ministrul Justiției: „România va sprijini consolidarea mecanismelor de cooperare în materia recuperării produsului infracțiunii”

Back To Top