Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Tone de deșeuri industriale depozitate pe 1.5 hectare au ars duminică dimineața la Băicoi.
  • Cinci echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore. 

Locuitorii orașului Băicoi au fost treziți duminică dimineață în jurul orei 05.00 de un mesaj RO-Alert care anunța izbucnirea unui incendiu la depozitul de deșeuri industriale de la marginea orașului. 

Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 1.5 hectare, iar în urma evenimentului au fost înregistrate degajări mari de fum. 

Reprezentanții Gărzii de Mediu Prahova au anunțat duminică prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook demararea unui control la societatea care administrează depozitul de deșeuri industriale. 

Citește și:  Intervenția pompierilor la incendiul care a afectat 1,5 ha din groapa de gunoi de la Băicoi – FOTO și VIDEO LINK

„În urma incendiului care a avut loc în această dimineață în jurul orei 03:10 la depozitul de deșeuri industriale din localitatea Băicoi, comisarii de mediu Prahova au deschis un control la societatea în cauză în vederea stabilirii încălcării legislației de mediu. Incendiul produs s-a manifestat cu flacără deschisă și degajare masivă de fum pe o suprafață relativ mare .

Incendiul a fost lichidat după intervenția celor 5 echipaje din cadrul ISU Băicoi și Câmpina. Concluziile în urma finalizării controlului vor fi comunicate ulterior.” au transmis reprezentanții instituției. 

Back To Top